Ford Wensveen is met trots Erkend Duurzaam en dat dragen wij ook graag uit. Wat betekent het label 'Erkend Duurzaam' en wat houdt het in voor u als klant? Deze vragen beantwoorden wij graag door middel van dit bericht.

Erkend Duurzaam... Wat houdt dat in?

De BOVAG heeft het certificaat en keurmerk ‘Erkend Duurzaam’ ontwikkeld voor bedrijven in de automotive sector die duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen aantoonbaar en structureel in hun bedrijfsvoering hebben doorgevoerd.

Hierbij worden de autobedrijven onder andere getoetst op energiebesparing en het scheiden van afval, maar ook op aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van personeel, de maatschappelijke betrokkenheid in de omgeving en het aanbieden van energiezuinige auto’s.

Duurzaamheid in de toekomst

Het behalen van het Erkend Duurzaam certificaat is geen eindstation. Wij zullen ernaar streven duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid nog beter in onze bedrijfsvoering te verwerken. Daarom stellen wij elk jaar nieuwe duurzaamheids-doelstellingen op.

Door middel van een 'Duurzaamheidsscan' bewijzen wij elk jaar opnieuw dat ons bedrijf aan de eisen voldoet. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een duurzame samenleving.

Het nieuwe rijden

Wat kunt u doen om bij te dragen aan een groenere omgeving? Het nieuwe rijden levert u en de samenleving veel op. Door net een beetje anders te rijden dan u gewend bent, kunt u tot wel 20% op het brandstofverbruik besparen. Bent u benieuwd hoe? Klik hier en bekijk de rijstijltips.